Het register voor zakelijke betalingsachterstanden
Het register voor zakelijke betalingsachterstanden
085 - 484 5700

Betalingsachterstanden.nl en VCMB

1293 keer bekeken

Betalingsachterstanden.nl en VCMB bundelen hun krachten

Hoofddorp, 28 februari 2017

Betalingsachterstanden.nl maak deel uit het Verbond van Credit Management Bedrijven (VCMB). Stichting Betalingsachterstandenregistratie neemt deel in het Verbond om allereerst de bekendheid van Credit management bij het bedrijfsleven te vergroten en daarnaast ook bij te dragen aan de verbetering van de kwaliteit ervan. Door samen te werken kan een totaaloplossing worden geboden, waarbij leden elkaar aanvullen.

Het verbond verenigt organisaties die gespecialiseerd zijn in een of meer deelgebieden van credit management. Samen vertegenwoordigen zij ongeveer 80% van de markt. Veel leden zijn marktleider in hun specialisme. De expertises variëren van debiteurenfinanciering en consultancy tot incassomanagement, kredietverzekering en digitale arbitrage; van credit management software en debiteureninformatie tot in- of outsourcing van debiteurenbeheer en communicatie.

Het VCMB is opgericht met als doel om het bedrijfsleven op de hoogte te brengen van de verschillende credit management-oplossingen, waardoor het risico op non-betaling door debiteuren kan worden verkleind. Dit wordt bewerkstelligd door de bekendheid te vergroten, toepassingen te stimuleren en te professionaliseren.


terug